Изберете кола под наем с доставка

 

 

Нови коли под наем с доставка в Сандански, България

  През 2017 година успешно стартирахме една изцяло иновативна и добра услуга в сектора за България. Нови коли под наем с доставка. Директно наемане от наш офис на летище в България с предварително направена онлайн резервация. Предлаганата национална услуга е доставка на автомобили до всеки град или курорт в страната, както и до големи летища на Балканите. Избор за доставка на кола под наем в Сандански или произволен град в България от нашите партньори Top Rent-A-Car. Работим съвместно с водеща национална компания за коли под наем. Към днешна дата те оперират с най-големият автопарк на рент-а-кар пазара в България. През 2019 година автопарка им се състои от над 1200 автомобила, 90% от които са чисто нови или до 3 годишни. Коректна компания с традиции в сектора основана през далечната 2003 година. С течение на времето доказала се в качеството си на надежден и добросъвестен партньор. Днес тя е един от водещите доставчици на услугата кола под наем за територията на България.

 

Коли под наем за мероприятия

 За вашето празненство, семейно или бизнес пътуване. Нови луксозни коли под наем за различен вид събития като сватби, балове или фирмени срещи и събирания. Пътнически микробус, ван или миниван. Можете да разгледате наличните автомобили от модула за резервация по-долу.

 

Доставка на кола в Сандански

 Доставка на нова кола под наем до хотела в който сте отседнали в Сандански или произволен курорт в България. Летище в София или Солун, Гърция. Вие избирате една от наличните опции.

 Широка гама от нови и сигурни автомобили под наем за вашето спокойно пътуване.

 Уважаеми клиенти, колите са с доставка от София в Сандански на цена 60 €.

 

Какво Ви предлагат:

   - Професионално обслужване

   - Нови автомобили (1200+)

   - 24/7 Денонощна поддръжка

   - Офиси на летище

   - Достъпни и коректни цени

   - Онлайн резервация 24/7

   - Програма за отстъпки

Електрическа кола под наем.

 

Резервирайте кола под наем сега!